Kesla puutavaranosturit

TEHOA JA KESTÄVYYTTÄ

Jälleenmyymme huippuluokkaiset Keslan puutavaranosturit sekä kahmarit. Keslan puutavaranosturimallisto ulottuu 9 tonnimetristä 14 tonnimetriin. Useat tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat Kesla-nostureiden tehokkuuden ja kestävyyden. Esimerkiksi puomiston ainutlaatuinen V-pohja lisää rakenteen jäykkyyttä ja varmistaa jatkopuomin tarkan ja välyksettömän toiminnan. Avarat hydrauliikkalinjat mahdollistavat nosturin nopeat liikkeet, energiaa säästäen.

Z-NOSTURIT

Keslan Z-nosturimallisto alkaa kevyestä 5 tonnimetrin mallista ja ulottuu aina 19 tonnimetriin saakka. Kesla on viime vuosina panostanut voimakkaasti Z-nostureiden tuotekehitykseen, minkä tuloksena on syntynyt huippumoderni 21-sarja. Uusia ominaisuuksia ovat mm. täysin sisäpuolinen hydrauliikkaputkitus ja –letkutus, nyt myös nostopuomissa. KesLINK-riipukkeen ansiosta myös kahmarille menevät letkut ovat suojattuna riippukkeen sisällä. Nostosylinterin laajakulmanivel mahdollistaa tasaisen nostomomentin läpi koko liikeradan.

NOSTURIASENNUKSET

Olemme toimineet Kesla puutavaranostureiden virallisena asennus-ja huoltopisteenä jo vuodesta 1993. Meillä nosturin asennus onnistuu mutkitta vankalla kokemuksella. Nosturiasennukseen kuuluu muun muassa nosturitelineen muutostyöt, hydrauliikan säätö sekä kouran, vaa´an ja työvalojen asennukset toiveesi mukaan. Nostureihin hoituu myös huollot, korjaukset ja määräaikaistarkastukset helposti samasta paikasta. Saatavana myös laaja valikoima nostureiden ja nostolaitteiden varaosia sekä lisävarusteita.

RIIKO® JA KESLA

Kesla puutavaranostureiden kanssa yhteensopivat RIIKO® puutavarapäällirakenteet maksimoivat puutavarakuljetuksesi tuotoksen parhaalle tasolle. Videolla Keslan 2112T puutavaranosturi proG46 kahmarilla asennettuna RIIKO® sisäpuoliseen nosturitelineeseen.

ota meihin yhteyttä / PYYDÄ TARJOUS

Esko Leinonen Konekorjaamo Riikonen Oy Yhteystiedot

Esko Leinonen

Myyntipäällikkö

RIIKO® päällirakenteet, Kilafors perävaunut, Kesla nosturit, Özgül puoliperävaunut, Meiren aurat, Tamtron vaa´at, renkaat

Jari Riikonen Konekorjaamo Riikonen Oy Yhteystiedot

Jari Riikonen

Toimialajohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, Kilafors puutavaraperävaunut, Kesla nosturit

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

RIIKO® sorapäällirakenteet- ja perävaunut, korjaamo- ja katsastuspalvelut, aurat, renkaat

MEILTÄ MYÖS

RIIKO® puutavaravarustelu

Puutavarapäällirakenteet

RIIKO® energiavarustelu

Energiapäällirakenteet

Perävaunut

Kilafors perävaunut
fiFI
en_GBEN fiFI