konekorjaamo-riikonen-oy-raskaan-kaluston-korjaamo-riiko-päällirakenteet

nosturiasennukset

nosturiasennukset-konekorjaamo-riikonen-oy-puutavaranosturi

NOSTURIT JA NOSTOLAITTEET

Teemme raskaan kaluston nosturiasennukset merkkivapaasti kaikkiin nosturitelineisiin, kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Asennamme puutavara- ja kappaletavaranosturit sekä takalaitanostimet, koukkulaitteet ja kurottajat. Nosturiasennukseen kuuluu muun muassa nosturitelineen muutostyöt, hydrauliikan säätö sekä kouran, vaa´an ja työvalojen asennukset asiakkaan toiveen mukaan. Kaikkiin nostolaitteisiin hoituvat myös huollot ja korjaukset sekä määräaikais- ja 10-vuotistarkastukset helposti samasta paikasta. Saatavana myös laaja valikoima nostureiden ja nostolaitteiden varaosia sekä lisävarusteita.

RIIKO® nosturitelineet

Valmistamme RIIKO® nosturitelineet merkkivapaasti kaikkiin kuorma-auto- ja nosturimalleihin. Nosturiasennukset mitoitetaan valitun alustatyypin ja sillä ajettavien kuormien mukaisesti, unohtamatta nosturin painopisteen vaikutuksia auton ajo-ominaisuuksiin eri tilanteissa. Valikoimassa ovat irrotettavat sekä kiinteät nosturitelineet. tutustu nosturitelineisiimme tarkemmin RIIKO® puutavarapäällirakenteet sivulla.

nosturiasennukset-konekorjaamo-riikonen-riiko-puutavarapäällirakenne

KESLA HUOLTO

Keslan valtuutettuna asennus- ja huoltopisteenä olemme toimineet jo vuodesta 1993. Toimimme myös Keslan puutavaranostureiden ja kahmarien virallisena jälleenmyyjänä. Lue lisää Kesla puutavaranostureistä oheisestä linkistä

ota meihin yhteyttä

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, Kilafors puutavaraperävaunut, Kesla nosturit

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Keijo Riikonen yhteystiedot

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

Töiden vastaanotto, korjaamo- ja katsastuspalvelut, RIIKO® sorapäällirakenteet- ja perävaunut, renkaat

MEILTÄ MYÖS