RIIKO® energiapäällirakenteet kuorma-autoihin ja perävaunuihin

riiko® energiapäällirakenteet

RIIKO®energiakori päällirakenne

RIIKO® OPTIMOI KUORMATILAVUUDEN

Modernista erikoisteräksestä valmistetut RIIKO® energiapäällirakenteet takaavat maksimaalisen hyötykuorman kuljetuskalustoosi. Strenx 650 rakenneteräksen ansiosta RIIKO® päällirakenne on sekä kevyt että kestävä. Suurlujuusteräs mahdollistaa kevyemmän energiakorirakenteen, minkä ansiosta kuormatilavuus on paras mahdollinen. Moduulirakenne, helppo huoltaminen ja toisiinsa sopivat,  helposti laajennettavat varustuspaketit tekevät RIIKO® päällirakenteista varman valinnan.

SINÄ VALITSET – ME TOTEUTAMME

Toteutamme RIIKO® päällirakenteet kuorma-autoihin ja perävaunuihin merkkivapaasti kaikkien akseli- ja jousitusvaihtoehtojen erityisvaatimusten mukaisesti. Myös nosturitelineemme toteutetaan kaikkiin markkinoiden nosturimalleihin. Nosturiasennukset mitoitetaan valitun alustatyypin ja sillä ajettavien kuormien mukaisesti, unohtamatta nosturin painopisteen vaikutuksia auton ajo-ominaisuuksiin eri tilanteissa. Energiapäällirakenteissa valittavia varustelukomponentteja ovat muun muassa energiakorit, nosturitelineet, hydrauliikka, öljysäiliöt, hiekoituslaitteet, lokasuojat, työkalulaatikot, valotelineet, lumiketjutelineet ja vetovarustus.

RIIKO® energiaperävaunu päällirakenne
RIIKO energiaperävaunu 5. aks. Kilafors alustalla

TOIMITUSVARMUUS JA TAKUUVARMA TYÖNJÄLKI

Päällirakenteidemme koko tuotantoketju suunnittelusta kokoonpanoon toteutuu samassa pihapiirissä, minkä ansiosta tilauksesi valmistuu nopeasti, sovitussa aikataulussa. Teemme kaikki RIIKO® tuotteet itse levyn taivutuksesta ja työstöstä aina pintakäsittelyyn asti. Valmiille kalustolle hoituu  myös käyttöönottokatsastus omassa katsastushallissamme. Osaava henkilökuntamme varmistaa, että päällirakenne on yksityiskohtia myöten ammattitaidolla toteutettu ja pajaltamme lähtevä kalusto vastaa varmasti vaatimuksiisi.

ota meihin yhteyttä / PYYDÄ TARJOUS

Esko Leinonen Konekorjaamo Riikonen Oy Yhteystiedot

Esko Leinonen

Myyntipäällikkö

RIIKO® päällirakenteet, Kilafors perävaunut, Kesla nosturit, Özgül puoliperävaunut, Meiren aurat, Tamtron vaa´at, renkaat

Jari Riikonen Konekorjaamo Riikonen Oy Yhteystiedot

Jari Riikonen

Toimialajohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, Kilafors puutavaraperävaunut, Kesla nosturit

MEILTÄ MYÖS

Perävaunut

Kilafors Karlavagnen perävaunut

Nosturit

Keslan nosturit

Katsastus

Raskaan kaluston katsastus
fiFI
en_GBEN fiFI