joab-vaihtolavalaitteet-konekorjaamo-riikonen

JOAB vaihtolavalaitteet

JOAB jälleenmyynti

Toimimme JOAB vaihtolavalaitteiden ja HMF kappaletavaranostureiden jälleenmyyjänä Itä-Suomessa. JOAB on Pohjoismaiden johtava vaihtolavalaitteiden valmistaja ja toiminut alalla yli 60 vuotta. Toteutamme vaihtolavalaitteiden ja nostureiden asennukset ja huollot. Teemme myös valitsemasi lisävarustelut vetolaitteista valoasennuksiin sekä kaikki tarvittavat hydrauliikka- ja sähköasennukset. Meiltä saat myös JOAB ja HMF varaosat suoraan hyllystä tai nopealla toimituksella.

joab-koukkulaite-asennus-konekorjaamo-riikonen
koukkuauto-joab-konekorjaamo-riikonen-oy

Vaihtolavalaitteet ja nosturit

JOAB vaihtolavalaitteille on ominaista vankka rakenne, matala profiili ja keveys, jotka yhdessä takaavat parhaan kantavuuden ja tehokkaan suorituskyvyn kaikissa kuormaus- ja purkamistilanteissa. HMF nostureissa on useita eri kokoonpanovaihtoehtoja. Voit valita mm. ohjausyksiköt, vakautusratkaisut ja lisävarusteet, kuten nosturit, vauhtipyörät ja henkilökorit käyttötarpeesi mukaan.

JOAB-logo-sininen
HMF-logo

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme! Lisää yhteystietosi ja kerro, mistä tuotteesta/ palvelusta haluaisit kuulla enemmän tai saada tarjouksen. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme*. Voit myös olla meihin yhteydessä suoraan puhelimitse, yhteystietomme löytyvät alta! 

KEIJO RIIKONEN

TOIMITUSJOHTAJA

Sorapäällirakenteet ja -perävaunut, töiden vastaanotto, korjaamo- ja katsastuspalvelut, renkaat, aurat

EINO HIRVONEN

TUOTANTOINSINÖÖRI

Päällirakenteiden tuotekehitys, tuotannonohjaus

TIMO NEVALAINEN

VARASTOVASTAAVA

Varaosamyynti, varaston vastaanotto

Meiltä myös

fiFI