sailio-imuauto-asennus-konekorjaamo-riikonen

Asennukset

hyvalift-koukkulaite-koukkulavalaite-asennukset-konekorjaamo-riikonen-oy

Vaihtolavalaitteiden asennus

Tarjoamme kattavat raskaan kaluston asennuspalvelut Joensuussa.  Teemme raskaan kaluston nostolaiteasennukset ja huollot merkkivapaasti kaikkiin kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Asennamme valitsemasi koukku- ja vaijerilaitteet esimerkiksi merkeiltä JOAB, Pajakulma, Multilift ja HYVA. Teemme myös tarvitsemasi lisävarustelut vetolaitteista valoasennuksiin. Asennamme ja huollamme myös mm. takalaitanostimet ja kurottajat.

Nosturien ja vaakojen asennus

Asennamme myös puutavara- ja kappaletavaranosturit merkkivapaasti. Nosturiasennukseen kuuluu muun muassa nosturitelineen muutostyöt, hydrauliikan säätö sekä kouran, vaa´an ja työvalojen asennukset asiakkaan toiveen mukaan. Keslan valtuutettuna asennus- ja huoltopisteenä olemme toimineet jo vuodesta 1993. Toimimme myös Keslan puutavaranostureiden ja kahmarien sekä Tamtron Timber nosturivaakojen virallisena jälleenmyyjänä. 

kesla-2212zt-jälleenmyynti
alusteran-asennus-konekorjaamo-riikonen

Tienhoitolaitteiden asennus

Asennamme tienhoitolaitteet merkkivapaasti kaikki kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Teemme esimerkiksi aurapuskurien, hydrauliikan ja sähköjen asennukset. Jälleenmyymme Meiren tienhoitolaitteet, kuten aurat, alusterät, lanat ja avoharjat kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Meiren-tuotteita on saatavana eri kokoluokissa monipuolisilla varusteluvaihtoehdoilla. Kuorma-autoille on saatavana myös uusi joystickillä ja langattomalla kosketusnäytöllä toimiva hydrauliikan ohjausjärjestelmä.

Koneohjausjärjestelmien asennus

Asennamme 3D koneohjausjärjestelmät kaivinkoneisiin ja pyöräkuormaajiin. Toimimme L5 Navigation koneohjausjärjestelmien jälleenmyyjänä. Kauttamme myös muun muassa RTK tukiasemapalvelut sekä mittausratkaisut paikannukseen.

koneohjaus-jarjestelman-asennus-konekorjaamo-riikonen
kippilaite-asennus-konekorjaamo-riikonen

Päällirakenteiden asennus

Valmistamme ja asennamme RIIKO® päällirakenteet kuorma-autoihin ja perävaunuihin. Asennamme puutavara-, energia- ja sorapäällirakenteet sekä vaihtolavapäällirakenteet koukku- ja vaijerilaitteille. Teemme kaikki tarvittavat hydrauliikka- ja sähköasennukset sekä esimerkiksi vaakojen, ohjausjärjestelmien ja ilmastointilaitteiden asennukset.

Nosturitarkastukset

Kuormausnostureihin hoituvat myös huollot ja korjaukset sekä määräaikais- ja 10-vuotistarkastukset helposti samasta paikasta. Nosturitarkastus on lakisääteinen toimenpide, joka on tehtävä kuormausnosturille vuosittain. Tarkastuksella varmistetaan nosturin käyttöturvallisuus ja toimivuus ja nosturille saadaan lisää käyttöikää. Saatavana myös laaja valikoima nostureiden ja nostolaitteiden varaosia sekä lisävarusteita suoraan hyllystä tai nopealla toimituksella.

nosturitarkastukset-konekorjaamo-riikonen
nosturitarkastajan-patevyys-konekorjaamo-riikonen-oy

Nosturitarkastajan pätevyys

Meillä on Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä nostolaitetarkastajan pätevyystodistus. Vuositarkastuksessa käydään läpi laitteen rakenteet sekä tarkastetaan niiden kunto. Lisäksi käydään läpi nosturin hallinta- ja lisälaitteet sekä varmistetaan varoitus- ja hälytyslaitteiden toiminta. Nosturille on tehtävä perusteellinen tarkastus kymmenen vuoden välein. 10-vuotistarkastuksessa nosturi puretaan osiin ja kuormaa kantavien rakenteiden osille tehdään särötarkastukset.

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme! Lisää yhteystietosi ja kerro, mistä tuotteesta/ palvelusta haluaisit kuulla enemmän tai saada tarjouksen. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme*. Voit myös olla meihin yhteydessä suoraan puhelimitse, yhteystietomme löytyvät alta! 

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

Sorapäällirakenteet ja -perävaunut, töiden vastaanotto, korjaamo- ja katsastuspalvelut, renkaat, aurat

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

Puutavara- ja energiapäällirakenteet, perävaunut, nosturit, vaa’at, rotaattorit, koneohjaus, vaihtokoneet

Meiltä myös

fiFI