joab-vaihtolavalaite-asennukset-koukkulavalaite-asennus-konekorjaamo-riikonen

asennukset

hyvalift-koukkulaite-koukkulavalaite-asennukset-konekorjaamo-riikonen-oy

nosturit ja nostolaitteet

Tarjoamme kattavat raskaan kaluston asennuspalvelut Joensuussa.  Teemme raskaan kaluston nosturiasennukset merkkivapaasti kaikkiin nosturitelineisiin, kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Asennamme puutavara- ja kappaletavaranosturit sekä takalaitanostimet, vaihtolavalaitteet, koukkulaitteet ja kurottajat. Teemme myös nosturien määräaikaistarkastukset sekä 10-vuotistarkastukset.

ASENNUS MERKKIVAPAASTI

Nosturiasennukseen kuuluu muun muassa nosturitelineen muutostyöt, hydrauliikan säätö sekä kouran, vaa´an ja työvalojen asennukset asiakkaan toiveen mukaan. Kaikkiin nostolaitteisiin hoituvat myös huollot ja korjaukset sekä määräaikais- ja 10-vuotistarkastukset helposti samasta paikasta. Saatavana myös laaja valikoima nostureiden ja nostolaitteiden varaosia sekä lisävarusteita.

nosturitarkastus-konekorjaamo-riikonen-oy-10vuotistarkastus-kymppitarkastus

NOSTURITARKASTUS

Teemme nostureiden määräaikais- ja 10-vuotistarkastukset eli ns. kymppitarkastukset. Perusteellisessa määräaikaistarkastuksessa nosturi tutkitaan purettuna mahdollisten säröjen ja vikojen osalta. Tarkastuksella varmistetaan nosturin käyttöturvallisuus ja nosturille saadaan lisää käyttöikää.

KESLA jälleenmyynti

Keslan valtuutettuna asennus- ja huoltopisteenä olemme toimineet jo vuodesta 1993. Toimimme myös Keslan puutavaranostureiden ja kahmarien virallisena jälleenmyyjänä. Lue lisää Kesla puutavaranostureistä oheisestä linkistä

kesla-2212zt-nosturi-asennukset-konekorjaamo-riikonen-oy.jpg
scania-r770-riiko-irrotettava-nosturiteline-kesla-2114zt-konekorjaamo-riikonen

RIIKO® nosturitelineet

Valmistamme RIIKO® nosturitelineet merkkivapaasti kaikkiin kuorma-auto- ja nosturimalleihin. Nosturiasennukset mitoitetaan valitun alustatyypin ja sillä ajettavien kuormien mukaisesti, unohtamatta nosturin painopisteen vaikutuksia auton ajo-ominaisuuksiin eri tilanteissa. Valikoimassa ovat irrotettavat sekä kiinteät nosturitelineet. tutustu nosturitelineisiimme tarkemmin RIIKO® puutavarapäällirakenteet sivulla.

ota meihin yhteyttä

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Keijo Riikonen yhteystiedot

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

RIIKO® sorapäällirakenteet- ja perävaunut,  korjaamo- ja katsastuspalvelut, renkaat

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, puutavaraperävaunut, nosturit

MEILTÄ MYÖS