riiko-energia-paallirakenteet-konekorjaamo-riikonen

riiko® energiapäällirakenteet

riiko-energy-truck-energiakorit

RIIKO® ENERGIA-AUTOT JA PERÄVAUNUT

Toteutamme RIIKO® energiapäällirakenteet kaikkien akseli- ja jousitusvaihtoehtojen erityisvaatimusten mukaisesti. Myös nosturitelineemme toteutetaan kaikkiin markkinoiden nosturimalleihin. Nosturiasennukset mitoitetaan valitun alustatyypin ja sillä ajettavien kuormien mukaisesti, unohtamatta nosturin painopisteen vaikutuksia auton ajo-ominaisuuksiin eri tilanteissa. Energiapäällirakenteissa valittavia varustelukomponentteja ovat muun muassa energiakorit, nosturitelineet, hydrauliikka, öljysäiliöt, hiekoituslaitteet, lokasuojat, työkalulaatikot, valotelineet, lumiketjutelineet ja vetovarustus.

RIIKO® ENERGIAKORIT

Modernista erikoisteräksestä valmistetut RIIKO® energiakorit takaavat maksimaalisen hyötykuorman kuljetuskalustoosi. Strenx 650 rakenneteräksen ansiosta RIIKO® energiapäällirakenne on sekä kevyt että kestävä. Suurlujuusteräs mahdollistaa kevyen energiakorirakenteen, minkä ansiosta kuormatilavuus on paras mahdollinen. Moduulirakenne, helppo huoltaminen ja toisiinsa sopivat,  helposti laajennettavat varustuspaketit tekevät RIIKO® energiapäällirakenteista varman valinnan.

riiko-energia-peravaunu-konekorjaamo-riikonen
riiko-energy-konekorjaamo-riikonen-oy-kilafors

TOIMITUSVARMUUS JA TAKUUVARMA TYÖNJÄLKI

Päällirakenteidemme koko tuotantoketju suunnittelusta kokoonpanoon toteutuu samassa pihapiirissä, minkä ansiosta tilauksesi valmistuu nopeasti, sovitussa aikataulussa. Teemme kaikki RIIKO® tuotteet itse levyn taivutuksesta ja työstöstä aina pintakäsittelyyn asti. Valmiille kalustolle hoituu  myös käyttöönottokatsastus omassa katsastushallissamme. Osaava henkilökuntamme varmistaa, että päällirakenne on yksityiskohtia myöten ammattitaidolla toteutettu ja pajaltamme lähtevä kalusto vastaa varmasti vaatimuksiisi.

RIIKO® ENERGIAKORIT JA KILAFORS ALUSTA

Päällirakennamme energiaperävaunut Kilafors Karlavagnen
perävaunualustoihin. Olemme toimineet Kilafors perävaunujen virallisena maahantuojana vuodesta 2014. Kilafors Karlavagnen perävaunujen I-palkeista valssattu runko tarjoaa erittäin kestävän rakenteen, alhaisen omapainon ja pitkän käyttöiän. Hoidamme myös perävaunujen maahantuonti- ja käyttöönottokatsastuksen omassa katsastushallissamme.

kilafors-alusta-konekorjaamo-riikonen
riiko-energialaita-energyboxx-konekorjaamo-riikonen

RIIKO® ENERGIALAITASARJAT

RIIKO® energialaitasarjat energiapuun ajoon. Puutavarapankkojen sisään kiinnitettävillä laidoilla puutavara-auto muuntuu kätevästi energiakoriksi ja takaisin puutavarakuljetukseen. Yhteensopiva mm. Terminator, ForestKing ja Alucar puutavarapankkojen kanssa. Sivulaidoissa on ohjaimet, jotka helpottavat sovitusta ja ne toimivat samalla automaattisina laitalukkoina. Saatavilla sinkittynä ja maalattuna.

RIIKO® ENERGIALAITASARJOJEN ASENNUS

Laitojen korkeus 2880–3050 mm ja kuormatilavuus 44-50 m3 riippuen pankkojen korkeudesta. Korkeus on asennettavissa 25 mm:n välein. Pohjan leveys 2320 mm.
riiko-energialaitasarja-energiapäällirakenne-energiakori-puutavara-autoon

RIIKO® ENERGIA TOTEUTUKSET

 • riiko-energia-peravaunu-kilafors

  RIIKO ENERGIA & KILAFORS 5 AKS.

  Lue Lisää
 • riiko-energy-konekorjaamo-riikonen-kilafors3

  RIIKO ENERGY KILAFORS KARLAVAGNEN

  Lue Lisää
 • riiko-energiaperavaunu-energiakori-konekorjaamo-riikonen-oy

  KILAFORS 5 AKS & RIIKO ENERGY

  Lue Lisää
 • riiko-energia-peravaunu-energiakori-konekorjaamo-riikonen8

  RIIKO ENERGY & KILAFORS 5 AKS

  Lue Lisää
 • riiko-energialaitasarja-konekorjaamo-riikonen5

  RIIKO ENERGIALAIDAT

  Lue Lisää
 • riiko-energialaitasarja-energybox-puutavara-auto-konekorjaamo-riikonen

  RIIKO ENERGIALAITASARJA

  Lue Lisää
 • riiko-energy-truck-energiakori6

  MB AROCS 3263 & RIIKO ENERGY

  Lue Lisää

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme! Lisää yhteystietosi ja kerro, mistä tuotteesta/ palvelusta haluaisit kuulla enemmän tai saada tarjouksen. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme*. Voit myös olla meihin yhteydessä suoraan puhelimitse, yhteystietomme löytyvät alta! 

JARI RIIKONEN

MYYNTIJOHTAJA

Puutavara- ja energiapäällirakenteet, perävaunut, nosturit, vaa’at, rotaattorit, koneohjaus, vaihtokoneet

EINO HIRVONEN

TUOTANTOINSINÖÖRI

Päällirakenteiden tuotekehitys, tuotannonohjaus

JANNE RIIHILUOMA

SUUNNITTELUINSINÖÖRI

Päällirakenteiden tuotesuunnittelu, jarrulaskelmat

MEILTÄ MYÖS

fiFI