riiko-energia-paallirakenteet-energiakorit

RIIKO® energiapäällirakenteet

energia-kori-riiko-paallirakenteet

RIIKO® energiakorit

Modernista erikoisteräksestä valmistetut RIIKO® energiakorit takaavat maksimaalisen hyötykuorman kuljetuskalustoosi. Strenx 650 rakenneteräksen ansiosta RIIKO® energiapäällirakenne on sekä kevyt että kestävä. Suurlujuusteräs mahdollistaa kevyen energiakorirakenteen, minkä ansiosta kuormatilavuus on paras mahdollinen. Moduulirakenne, helppo huoltaminen ja toisiinsa sopivat,  helposti laajennettavat varustuspaketit tekevät RIIKO® energiapäällirakenteista varman valinnan.

RIIKO® energia-autot ja perävaunut

Toteutamme RIIKO® energiapäällirakenteet kaikkien akseli- ja jousitusvaihtoehtojen erityisvaatimusten mukaisesti. Myös RIIKO® nosturitelineet toteutetaan kaikkiin markkinoiden nosturimalleihin. Nosturiasennukset mitoitetaan valitun alustatyypin ja sillä ajettavien kuormien mukaisesti, unohtamatta nosturin painopisteen vaikutuksia auton ajo-ominaisuuksiin eri tilanteissa. Energiapäällirakenteissa valittavia varustelukomponentteja ovat muun muassa energiakorit, nosturitelineet, hydrauliikka, öljysäiliöt, hiekoituslaitteet, lokasuojat, työkalulaatikot, valotelineet, lumiketjutelineet ja vetovarustus.

riiko-energy-konekorjaamo-riikonen-oy-kilafors

Toimitusvarmuus ja takuuvarma työnjälki

Päällirakenteidemme koko tuotantoketju suunnittelusta kokoonpanoon toteutuu samassa pihapiirissä, minkä ansiosta tilauksesi valmistuu nopeasti, sovitussa aikataulussa. Teemme kaikki RIIKO® tuotteet itse levyn taivutuksesta ja työstöstä aina pintakäsittelyyn asti. Valmiille kalustolle hoituu  myös käyttöönottokatsastus omassa katsastushallissamme. Osaava henkilökuntamme varmistaa, että päällirakenne on yksityiskohtia myöten ammattitaidolla toteutettu ja pajaltamme lähtevä kalusto vastaa varmasti vaatimuksiisi.

RIIKO® energiakorit ja Kilafors alusta

Asennamme RIIKO® energiapäällirakenteet Kilafors Karlavagnen perävaunualustoihin. Olemme toimineet Kilafors perävaunujen virallisena jälleenmyyjänä vuodesta 2014. Kilafors on ruotsalaisen Kilafors Industri AB:n Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnittelema huippulaatuinen perävaunu, joka soveltuu vaativiin metsä- ja maantiekuljetuksiin. Kehys on vankka ja erittäin vakaa, joten se kestää voimakkaat kallistukset ja painavat kuormat. Kilafors Karlavagnen perävaunujen I-palkeista valssattu runko tarjoaa erittäin kestävän rakenteen, alhaisen omapainon ja pitkän käyttöiän.

riiko-energiaperavaunu
riiko-puuauton-energialaidat

RIIKO® energialaitasarjat

RIIKO® energialaitasarjat energiapuun ajoon. Puutavarapankkojen sisään kiinnitettävillä laidoilla puutavara-auto muuntuu kätevästi energiakoriksi ja takaisin puutavarakuljetukseen. Laitasarjat sopivat mm. ForestKing ja Terminator pankoille sekä useimmille alumiinipankoille. Sivulaidoissa on ohjaimet, jotka helpottavat sovitusta ja ne toimivat samalla automaattisina laitalukkoina. Laidat on saatavana sinkittynä ja maalattuna. Laitojen korkeus 2880–3050 mm ja kuormatilavuus 44-50 m3 riippuen pankkojen korkeudesta. Korkeus on asennettavissa 25 mm:n välein. Pohjan leveys 2320 mm. Lisäksi jokaiseen sarjaan saatavana sopiva etuseinä.

RIIKO® energiapäällirakenteiden toteutukset

 • energialaidat-riiko-kesla1

  RIIKO energialaidat & VOLVO FH16

  Lue Lisää
 • energia-paallirakenteet-riiko11

  RIIKO ENERGY, VOLVO & KILAFORS

  Lue Lisää
 • volvo-riiko-energia4

  VOLVO FH16 650 & RIIKO ENERGY

  Lue Lisää
 • riiko-volvo-kilafors-energy6

  RIIKO ENERGY, VOLVO FH16 & KILAFORS

  Lue Lisää
 • riiko-energialaidat-puutavara-autoon2

  RIIKO ENERGIA & MB AROCS 3263

  Lue Lisää
 • riiko-energia-peravaunu-kilafors

  RIIKO ENERGIA & KILAFORS 5 AKS.

  Lue Lisää
 • riiko-energy-konekorjaamo-riikonen-kilafors3

  RIIKO ENERGY KILAFORS KARLAVAGNEN

  Lue Lisää

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme! Lisää yhteystietosi ja kerro, mistä tuotteesta/ palvelusta haluaisit kuulla enemmän tai saada tarjouksen. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme*. Voit myös olla meihin yhteydessä suoraan puhelimitse, yhteystietomme löytyvät alta! 

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

Puutavara- ja energiapäällirakenteet, perävaunut, nosturit, vaa’at, rotaattorit, koneohjaus, vaihtokoneet

Eino Hirvonen

Tuotantoinsinööri

Päällirakenteiden tuotekehitys, tuotannonohjaus

Janne Riihiluoma

Suunnitteluinsinööri

Päällirakenteiden tuotesuunnittelu, jarrulaskelmat

Meiltä myös

fiFI