riiko energiakorit energiaperävaunut energiapäällirakenteet

riiko® energiapäällirakenteet

riiko energiakorit energiaperävaunut energiapäällirakenne

RIIKO® OPTIMOI KUORMATILAVUUDEN

Modernista erikoisteräksestä valmistetut RIIKO® energiakorit ja energiaperävaunut  takaavat maksimaalisen hyötykuorman kuljetuskalustoosi. Strenx 650 rakenneteräksen ansiosta RIIKO® energiapäällirakenne on sekä kevyt että kestävä. Suurlujuusteräs mahdollistaa kevyen energiakorirakenteen, minkä ansiosta kuormatilavuus on paras mahdollinen. Moduulirakenne, helppo huoltaminen ja toisiinsa sopivat,  helposti laajennettavat varustuspaketit tekevät RIIKO® energiapäällirakenteista varman valinnan.

SINÄ VALITSET – ME TOTEUTAMME

Toteutamme RIIKO® energiapäällirakenteet kaikkien akseli- ja jousitusvaihtoehtojen erityisvaatimusten mukaisesti. Myös nosturitelineemme toteutetaan kaikkiin markkinoiden nosturimalleihin. Nosturiasennukset mitoitetaan valitun alustatyypin ja sillä ajettavien kuormien mukaisesti, unohtamatta nosturin painopisteen vaikutuksia auton ajo-ominaisuuksiin eri tilanteissa. Energiapäällirakenteissa valittavia varustelukomponentteja ovat muun muassa energiakorit, nosturitelineet, hydrauliikka, öljysäiliöt, hiekoituslaitteet, lokasuojat, työkalulaatikot, valotelineet, lumiketjutelineet ja vetovarustus.

riiko energiaperävaunut
riiko energiakori nosturiteline

TOIMITUSVARMUUS JA TAKUUVARMA TYÖNJÄLKI

Päällirakenteidemme koko tuotantoketju suunnittelusta kokoonpanoon toteutuu samassa pihapiirissä, minkä ansiosta tilauksesi valmistuu nopeasti, sovitussa aikataulussa. Teemme kaikki RIIKO® tuotteet itse levyn taivutuksesta ja työstöstä aina pintakäsittelyyn asti. Valmiille kalustolle hoituu  myös käyttöönottokatsastus omassa katsastushallissamme. Osaava henkilökuntamme varmistaa, että päällirakenne on yksityiskohtia myöten ammattitaidolla toteutettu ja pajaltamme lähtevä kalusto vastaa varmasti vaatimuksiisi.

RIIKO päällirakenne ja kilafors alusta

Päällirakennamme energiaperävaunut Kilafors Karlavagnen
perävaunualustoihin. Olemme toimineet Kilafors perävaunujen virallisena maahantuojana vuodesta 2014. Kilafors Karlavagnen perävaunujen I-palkeista valssattu runko tarjoaa erittäin kestävän rakenteen, alhaisen omapainon ja pitkän käyttöiän. Hoidamme myös perävaunujen maahantuonti- ja käyttöönottokatsastuksen omassa katsastushallissamme.

riiko energiakorit energiaperävaunut

ota meihin yhteyttä / PYYDÄ TARJOUS

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Toimialajohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, Kilafors puutavaraperävaunut, Kesla nosturit

MEILTÄ MYÖS

fiFI
en_GBEN fiFI