riiko-energiaperävaunu-energiakori-konekorjaamo-riikonen-oy2

riiko® energiapäällirakenteet

TOTEUTUS VALINTASI MUKAAN

Toteutamme RIIKO® energiapäällirakenteet kaikkien akseli- ja jousitusvaihtoehtojen erityisvaatimusten mukaisesti. Myös nosturitelineemme toteutetaan kaikkiin markkinoiden nosturimalleihin. Nosturiasennukset mitoitetaan valitun alustatyypin ja sillä ajettavien kuormien mukaisesti, unohtamatta nosturin painopisteen vaikutuksia auton ajo-ominaisuuksiin eri tilanteissa. Energiapäällirakenteissa valittavia varustelukomponentteja ovat muun muassa energiakorit, nosturitelineet, hydrauliikka, öljysäiliöt, hiekoituslaitteet, lokasuojat, työkalulaatikot, valotelineet, lumiketjutelineet ja vetovarustus.

RIIKO® ENERGIAKORIT

Modernista erikoisteräksestä valmistetut RIIKO® energiakorit takaavat maksimaalisen hyötykuorman kuljetuskalustoosi. Strenx 650 rakenneteräksen ansiosta RIIKO® energiapäällirakenne on sekä kevyt että kestävä. Suurlujuusteräs mahdollistaa kevyen energiakorirakenteen, minkä ansiosta kuormatilavuus on paras mahdollinen. Moduulirakenne, helppo huoltaminen ja toisiinsa sopivat,  helposti laajennettavat varustuspaketit tekevät RIIKO® energiapäällirakenteista varman valinnan.

TOIMITUSVARMUUS JA TAKUUVARMA TYÖNJÄLKI

Päällirakenteidemme koko tuotantoketju suunnittelusta kokoonpanoon toteutuu samassa pihapiirissä, minkä ansiosta tilauksesi valmistuu nopeasti, sovitussa aikataulussa. Teemme kaikki RIIKO® tuotteet itse levyn taivutuksesta ja työstöstä aina pintakäsittelyyn asti. Valmiille kalustolle hoituu  myös käyttöönottokatsastus omassa katsastushallissamme. Osaava henkilökuntamme varmistaa, että päällirakenne on yksityiskohtia myöten ammattitaidolla toteutettu ja pajaltamme lähtevä kalusto vastaa varmasti vaatimuksiisi.

RIIKO® energiakorit ja Kilafors alusta

Päällirakennamme energiaperävaunut Kilafors Karlavagnen
perävaunualustoihin. Olemme toimineet Kilafors perävaunujen virallisena maahantuojana vuodesta 2014. Kilafors Karlavagnen perävaunujen I-palkeista valssattu runko tarjoaa erittäin kestävän rakenteen, alhaisen omapainon ja pitkän käyttöiän. Hoidamme myös perävaunujen maahantuonti- ja käyttöönottokatsastuksen omassa katsastushallissamme.

RIIKO® energialaitasarjat

RIIKO® energialaitasarjat energiapuun ajoon. Puutavarapankkojen sisään kiinnitettävillä laidoilla puutavara-auto muuntuu kätevästi energiakoriksi ja takaisin puutavarakuljetukseen. Yhteensopiva mm. Terminator, ForestKing ja Alucar puutavarapankkojen kanssa. Sivulaidoissa on ohjaimet, jotka helpottavat sovitusta ja ne toimivat samalla automaattisina laitalukkoina. Saatavilla sinkittynä ja maalattuna.

RIIKO® ENERGIALAITASARJOJEN ASENNUS

Laitojen korkeus 2880–3050 mm ja kuormatilavuus 44-50 m3 riippuen pankkojen korkeudesta. Korkeus on asennettavissa 25 mm:n välein. Pohjan leveys 2320 mm.
riiko-energialaitasarja-energiapäällirakenne-energiakori-puutavara-autoon

ota meihin yhteyttä

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, Kilafors perävaunut, Kesla nosturit, Black Bruin rotaattorit, Tamtron vaa´at

MEILTÄ MYÖS

fiFI