Takuuvarma työnjälki

Ammattilaisemme takaavat, että kaikki työt toteutetaan tehokkaasti ja vankalla ammattitaidolla – sovitussa ajassa.

Jari Riikonen

Toimialajohtaja

Riikonen konserni

Joensuussa Itä-Suomessa yli 30 vuotta toimineeseen konserniimme kuuluvat yritykset Konekorjaamo Riikonen Oy, KKR Steel Oy sekä CNC Machining Oy. Konekorjaamo Riikonen Oy on merkkivapaa raskaan kaluston korjaamo sekä RIIKO® päällirakennevalmistaja. KKR Steel Oy vastaa teräsosien- ja rakenteiden valmistamisesta ja CNC-Machining Oy koneistuspalveluista. Konsernimme toimitilat sijaitsevat samassa pihapiirissä Helatiellä Joensuussa, sekä lisätuotantotilat Ylämyllyllä vartin ajomatkan päässä.

RIIKONEN -konserni on kansainväliseksi toimijaksi kasvanut perheyritys, jonka toiminnasta vastaavat edelleen neljä perustajaveljestä: Keijo, Jari, Timo ja Juha Riikonen. Markkina-alueitamme ovat Suomen lisäksi mm. Venäjä, Valko-Venäjä, Viro, Tsekki, Japani, Ruotsi ja Englanti.

varma kotimainen

1 %
toimitusvarmuus

Toimitusvarmuus on tärkeä osa yrityksemme laadunvalvontaa sekä asiakastyytyväisyyden seurantaa. Haluamme varmistaa, että kaikki toteutuksemme tapahtuvat sovitussa ajassa – kerralla valmiiksi.

1 %
Laatutakuu

Tuotteemme ovat CE-sertifioituja – suunniteltu ja testattu kansainvälisten koneturvallisuutta koskevien standardien ja konedirektiivien mukaisesti.

KONEKORJAAMO RIIKONEN OY

Suomen vahvimmat Konekorjaamo Riikonen Oy
Menestyjät Konekorjaamo Riikonen Oy

KaIkki yhdestä paikasta - ainoana Suomessa

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi raskaan kaluston hankintaan ja ylläpitoon. Onpa kyseessä määräaikaishuolto, isompi remontti tai kokonaan uuden kaluston hankinta – saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta. Monimerkkikorjaamona tunnemme kaiken malliset ja ikäiset kuljetuskalustot ja myös tuotteemme on suunniteltu sopimaan kaikkiin markkinoiden automerkkeihin ja malleihin.

Tuotevalikoimamme kattaa mm. päällirakenteet, perävaunut, puoliperävaunut, puutavaranosturit, nosturivaa’at ja lumiaurat. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. korjaamopalvelut, katsastuspalvelut, varaosapalvelu sekä rengaspalvelu. Kaikki nämä – saman katon alta.

Tuotteet

Tutustu tuotevalikoimaamme

Palvelut

Tutustu palveluihimme

Galleria

Tutustu toteutuksiimme