L5-U3D-X-koneohjaus-järjestelmät-konekorjaamo-riikonen-oy

L5 koneohjausjärjestelmät

Toimimme L5 Navigation koneohjausjärjestelmien tuote-edustajana Itä-Suomessa. L5 Navigation Systems AB on vuonna 2013 perustettu paikannusratkaisujen kehittäjä mittaus-, maanrakennus- ja kaivosalalla. U3D-X on käyttäjäystävällinen ohjausjärjestelmä nykyaikaisella ulkonäöllä ja älykkäällä käyttöliittymällä. L5 U3D-X -järjestelmä on saatavana kaivinkoneeseen ja traktorikaivuriin. Lisäksi valikoimassa on L5 U3D-L -järjestelmä pyöräkuormaajille.

L5 U3D-X koneohjaus

L5 koneohjaus on kehitetty helpottamaan koneen käyttäjän jokapäiväistä työtä. Kaikki toiminnot ovat käden ulottuvilla ajon aikana ja näkymä on kuljettajaystävällinen. Edistyneet alavalikot ja asetukset on piilotettu, jotta kuljettajan yleiskatsaus pysyy mahdollisimman selkeänä. Pilvipalvelu Unicontrol Cloudista saa nopeasti yleiskuvan kaikista koneista, niiden sijainnista ja mihin projektiin ne ovat yhteydessä. Kaikki koneella tehdyt mittaukset synkronoidaan suoraan palveluun ja vertailumallit lähetetään koneille. Muille tilaajille vuokratut koneet lainataan helposti heidän tileilleen – kaksoislisenssiä ei tarvita. Kaikissa kysymyksissä etätuki on saatavana napin painalluksella.

L5 U3D-X koneohjaus ASENNETTUNA

L5-Navigation U3D-X koneohjausjärjestelmän asennus tehtynä Itä-Suomessa. Selkeä näkymä, helppokäyttöinen suomenkielinen järjestelmä ja viiveetön mittaus. Soita ja kysy lisää! Myyntijohtaja Jari Riikonen 0400371204 tai jari.riikonen@riiko.fi

L5-U3D-X-koneohjaus-kaivinkone-konekorjaamo-riikonen-oy

moderni käyttöliittymä

 • Selkeän ja nykyaikaisen ulkoasun ansiosta käyttöjärjestelmän toiminta on nopea oppia.
 • Kaksi tiedostomuotoa (xml ja dxf) tarjoaa helpon mallinkäsittelyn sekä koneen käyttäjille että mittaajille.
 • Vaihtoehtoina 8″ ja 10″ näyttö.
 • GPS-, GLONASS-, GALILEO- ja BEIDOU -lisenssit vakiona.
 • Erittäin nopeat ja vakaat anturit. Ei viivettä mitatuissa arvoissa.
 • Unicontrol Cloud pilvipalvelun avulla koneen omistaja ja urakoitsija voivat helposti hallita koneitaan. Palvelu lähettää valmiita tiedostoja työkohteiden ja toimistojen välillä.
 • Etätuki saatavilla napin painalluksella.
 • Ei lisenssimaksuja.

KOMPONENTIT

 • Tabletti
  Vankka Samsungin ammattikäyttöön tarkoitettu tabletti, jossa on tanskalaisen Unicontrolin kehittämä 3D-ohjelmisto ja joka toimii Androidilla. Näytön koko 8″ ja 10″ välillä.
 • GNSS vastaanotin
  L5 AKKI2 kaksois-GNSS-vastaanotin, joka toimitetaan aina lisenssillä, joka ottaa huomioon kaikki satelliittijärjestelmät.
 • Sensori
  Uusimman sukupolven IMU-sensorit.
 • Tukisopimus
  Järjestelmän mukana tulee yhden vuoden tukisopimus. Se sisältää Unicontrol Cloudin, etä- ja puhelintuen, Internet-yhteyden Telian kautta ja pääsyn tuleviin ohjelmistoversioihin.
 • Takuu
  2 vuoden takuu kaikille komponenteille.
koneohjausjärjestelmä-l5-u3d-x-kaivinkone-kaivurikuormaaja-konekorjaamo-riikonen
kaivinkoneen-L5-U3D-X-ohjausjärjestelmä-konekorjaamo-riikonen-oy
koneohjausjärjestelmä-n5-l5-u3d-x-kaivinkone-kaivurikuormaaja
pyöräkuormaaja-koneohjausjärjestelmä-konekorjaamo-riikonen

L5 U3D-L koneohjaus​

Valikoimassa myös L5 U3D-L -koneohjaus pyöräkuormaajille. Järjestelmä täyttää kaikki nykyaikaisen 3D-pyöräkuormaajajärjestelmän vaatimukset ja se on mukautettu pohjoismaisten asiakkaiden tarpeisiin ja työmenetelmiin. L5 U3D-L on toinen järjestelmä L5 Navigationin koneenohjausratkaisujen sarjassa ja se jakaa ohjelmistoja, pilvipalveluita ja komponentteja 3D-kaivukonejärjestelmän L5 U3D-X kanssa.

L5 NAVIGATION KÄYTTÄJÄKOKEMUS

Lue asiakkaan kokemukset L5 U3D-X koneohjausjärjestelmän hankinnasta ja käyttökokemuksista Konepörssin artikkelista

JÄRJESTELMÄKUVAUS

Lataa tarkempi järjestelmäkuvaus tästä

Ota meihin yhteyttä

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, Kesla nosturit, Tamtron vaa´at, Black Bruin rotaattorit, Kilafors perävaunut, L5 koneohjaus

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Keijo Riikonen yhteystiedot

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

RIIKO® sorapäällirakenteet ja -perävaunut, vaihtolavalaitteet, Meiren aurat ja alusterät, Özgül puoliperävaunut, renkaat ja vanteet