Raskaan kaluston katsastus

Kattava raskaan kaluston katsastuspalvelu Joensuussa. Korjaamomme yhteydessä toimii katsastushalli, jossa katsastamme kuorma-autot, perävaunut, linja-autot sekä työkoneet yhteistyössä Kuurnan Autokatsastuksen kanssa. Meiltä saat määräaikais-, rekisteröinti-, muutos-, maahantuonti- ja kytkentäkatsastukset sekä katsastustarkastukset ja -huollot. Olemme A-jarrulupakorjaamo ja suoritamme kaikki jarrujärjestelmien ja niiden säätölaitteiden korjaukset-, huollot-, säätö- ja muutostyöt sekä ajoneuvoyhdistelmien jarrusovitukset. Meillä katsastaminen onnistuu helposti, sillä meiltä saat myös tarvittavat korjaukset ja huollot samalla kertaa. Katsastukseemme on helppo tulla ja tilava läpiajohalli takaa mutkattoman katsastuskäynnin.

joensuu-raskaan-kaluston-katsastus-riikonen

Katsastuspalvelut Joensuussa

  • määräaikaiskatsastus
  • rekisteröintikatsastus
  • muutoskatsastus
  • maahantuontikatsastus
  • kytkentäkatsastus
  • jarrusovitus
  • katsastustarkastus
  • katsastushuolto

Perävaunujen teoreettiset jarrulaskelmat

Meiltä myös perävaunujen teoreettiset jarrulaskelmat. Perävaunun jarrulaskelmassa määritetään jarrukomponentit ja jarruarvot. Laskelma vaaditaan mm. muutoskatsastuksessa, kun perävaunun massa on kasvanut tai perävaunuun on tehty akselin lisäys. Jarrulaskelmien lisäksi saatavana myös ajoneuvoyhdistelmien kääntyvyyslaskelmat. Kysy lisää jarrulaskelmista Janne Riihiluoma 0504534475 janne.riihiluoma@riiko.fi

perävaunun-teoreettinen-jarrulaskelma-muutoskatsastus-konekorjaamo-riikonen-oy

Yhteistyössä

Katsastukset asemallamme suorittaa asiantunteva Joensuulainen katsastusyritys Kuurnan Autokatsastus Oy.

kuurnan-autokatsastus-logo copy

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme! Lisää yhteystietosi ja kerro, mistä tuotteesta/ palvelusta haluaisit kuulla enemmän tai saada tarjouksen. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme*. Voit myös olla meihin yhteydessä suoraan puhelimitse, yhteystietomme löytyvät alta! 

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

Sorapäällirakenteet ja -perävaunut, töiden vastaanotto, korjaamo- ja katsastuspalvelut, renkaat, aurat

Tommi Riikonen

Korjaamopäällikkö

Töiden vastaanotto, korjaamo- ja katsastuspalvelut, renkaat

Janne Riihiluoma

Suunnitteluinsinööri

Päällirakenteiden tuotesuunnittelu, jarrulaskelmat

Meiltä myös

fiFI