MEILLE TÖIHIN

Työssämme korostuu varma ammattiosaaminen sekä vahva kiinnostus alaa ja sen kehittymistä kohtaan. Konekorjaamo Riikonen Oy on luotettava ja vastuullinen työnantaja – jo vuodesta 1981.

KEIJO RIIKONEN
Toimitusjohtaja

KOKOONPANOASENTAJA

Haemme joukkoomme raskaan kaluston kokoonpanoasentajia vakituiseen työsuhteeseen. Konekorjaamo Riikonen Oy on yksi Suomen suurimmista puutavara-, sora- ja energiapäällirakenteiden valmistajista. Työllistämme tällä hetkellä noin 30 henkilöä toimipisteellämme Joensuussa ja olemme toimineet vastuullisena työnantajana jo yli 40 vuotta.

Työnkuvaasi kuuluvat mm:
– komponenttien ja rakenteiden kokoonpano piirustusten ja osaluetteloiden perusteella
– koneiden ja laitteiden asennustyöt
– nostureiden huolto-ja korjaustyöt

Aikaisempi työkokemus metallialalta sekä hydrauliikka- ja sähköosaaminen katsotaan eduksi. Työntekijältä toivomme ennen kaikkea oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön sekä joustavaa asennetta. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 07.00-15.30. Palkkaus sopimuksen mukaisesti, työsuhde toistaiseksi voimassaoleva. Työvaatteet tulevat työnantajan puolesta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse jari.riikonen@riiko.fi. Soita ja kysy rohkeasti lisää tehtävästä Jari Riikonen 0400371204!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Jatkuvassa haussa osaajia mm. seuraaviin tehtäviin

Raskaskalustoasentaja

kokoonpanoasentaja

Raskaan kaluston sähköasentaja

Raskaskalustomekaanikko

rekrytointi-raskaskalustoasentaja-konekorjaamo-riikonen

TYÖNKUVA KORJAAMO

Monimerkkikorjaamona huollamme kaiken merkkiset, malliset ja ikäiset raskaan kaluston ajoneuvot, kuten kuorma-autot, perävaunut, pyöräkuormaajat, kaivinkoneet, nosturit, nostolaitteet, aura-autot, tiehöylät ja linja-autot. Korjaamopuolella työnkuvaan voivat siis kuulua esimerkiksi moottori- ja voimansiirtokorjaukset, akselityöt, hydrauliikkatyöt, nostolaitehuollot, rengastyöt, määräaikaishuollot, sähkötyöt, jarrutyöt ja ilmastointilaitehuollot.

TYÖNKUVA KOKOONPANO

Kokoonpanossa työnkuva keskittyy kuorma-autojen ja perävaunujen päällirakentamiseen. Työtehtävät ovat monipuolisia raskaan kaluston kokoonpano- ja koneenasennustöitä. Toteutamme moduulirakenteiset RIIKO® päällirakenteet puutavara-, sora- ja metsäenergia-autoihin merkkivapaasti. Työnkuvaan kuuluvat siis esimerkiksi osien ja komponenttien tarkistukset, rakenteiden kokoonpano piirustusten ja osaluetteloiden perusteella sekä koneiden ja laitteiden asennustyöt.

kokoonpanoasentaja-puutavara-auton-varustelu-konekorjaamo-riikonen-oy
rekrytointi-kokoonpanoasentaja-konekorjaamo-riikonen

TÄYTÄ HAKEMUS

Mikäli työ raskaan kaluston parissa on alaasi, täytä oheinen hakulomake ja kerro meille itsestäsi! Vaikka emme juuri nyt hakisikaan tiettyä osaajaa, otamme aina vastaan avoimia hakemuksia kokeneilta alan osaajilta. Samalla lomakkeella voit tiedustella myös harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja!

lähetä työhakemus

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

Työnhaku kokoonpano

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Keijo Riikonen yhteystiedot

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

Työnhaku korjaamo

fiFI