MEILLE TÖIHIN

Työssämme korostuu varma ammattiosaaminen sekä vahva kiinnostus alaa ja sen kehittymistä kohtaan. Konekorjaamo Riikonen Oy on luotettava ja vastuullinen työnantaja – jo vuodesta 1981.

KEIJO RIIKONEN
Toimitusjohtaja

AVOIMET TYÖPAIKAT

Jatkuvassa haussa osaajia mm. seuraaviin tehtäviin

Raskaskalustoasentaja

kokoonpanoasentaja

Raskaan kaluston sähköasentaja

Raskaskalustomekaanikko

rekrytointi-raskaskalustoasentaja-konekorjaamo-riikonen

TYÖNKUVA KORJAAMO

Monimerkkikorjaamona huollamme kaiken merkkiset, malliset ja ikäiset raskaan kaluston ajoneuvot, kuten kuorma-autot, perävaunut, pyöräkuormaajat, kaivinkoneet, nosturit, nostolaitteet, aura-autot, tiehöylät ja linja-autot. Korjaamopuolella työnkuvaan voivat siis kuulua esimerkiksi moottori- ja voimansiirtokorjaukset, akselityöt, hydrauliikkatyöt, nostolaitehuollot, rengastyöt, määräaikaishuollot, sähkötyöt, jarrutyöt ja ilmastointilaitehuollot.

TYÖNKUVA KOKOONPANO

Kokoonpanossa työnkuva keskittyy kuorma-autojen ja perävaunujen päällirakentamiseen. Työtehtävät ovat monipuolisia raskaan kaluston kokoonpano- ja koneenasennustöitä. Toteutamme moduulirakenteiset RIIKO® päällirakenteet puutavara-, sora- ja metsäenergia-autoihin merkkivapaasti. Työnkuvaan kuuluvat siis esimerkiksi osien ja komponenttien tarkistukset, rakenteiden kokoonpano piirustusten ja osaluetteloiden perusteella sekä koneiden ja laitteiden asennustyöt.

riiko-puutavarapäällirakenne-puutavara-auton-varustelu
rekrytointi-kokoonpanoasentaja-konekorjaamo-riikonen

TÄYTÄ HAKEMUS

Mikäli työ raskaan kaluston parissa on alaasi, täytä oheinen hakulomake ja kerro meille itsestäsi! Vaikka emme juuri nyt hakisikaan tiettyä osaajaa, otamme aina vastaan avoimia hakemuksia kokeneilta alan osaajilta. Samalla lomakkeella voit tiedustella myös harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja!

lähetä työhakemus

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Keijo Riikonen yhteystiedot

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

Työnhaku korjaamo

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

Työnhaku kokoonpano

fiFI