Meille töihin

Työssämme korostuu varma ammattiosaaminen sekä vahva kiinnostus alaa ja sen kehittymistä kohtaan. Konekorjaamo Riikonen Oy on luotettava ja vastuullinen työnantaja – jo vuodesta 1981.

KEIJO RIIKONEN
Toimitusjohtaja

Avoimet työpaikat

Etsitkö työ- tai harjoittelupaikkaa raskaan kaluston parissa? Päätoimialaamme ovat raskaan kaluston korjaamopalvelut sekä RIIKO® päällirakenteiden valmistaminen. Työllistämme tällä hetkellä noin 30 henkilöä toimipisteellämme Joensuussa ja olemme toimineet vastuullisena työnantajana jo yli 40 vuotta. Pääasialliset työtehtävämme koostuvat raskaan kaluston korjaus-, huolto- ja asennustöistä, hitsaustöistä sekä raskaan kaluston kokoonpanotöistä. Lisäksi työllistämme myös muun muassa raskaan kaluston katsastuksen, tuotesuunnittelun ja varastologistiikan parissa. Meiltä voit tiedustella aina myös harjoittelu- sekä kesätyöpaikkamahdollisuuksista eri työtehtävissä.

Raskaan kaluston asentajana toimenkuvaasi voivat kuulua esimerkiksi määräaikaishuollot, komponenttien asennukset ja vaihdot, moottori- ja voimansiirtokorjaukset, jarrutyöt, akselityöt, hydrauliikkatyöt sekä rengastyöt. Kokoonpanoasentajana toimenkuvaasi voivat kuulua esimerkiksi komponenttien ja rakenteiden kokoonpano piirustusten ja osaluetteloiden perusteella, koneiden ja laitteiden asennustyöt sekä nostureiden huolto-ja korjaustyöt. Hitsaajana työnkuvaasi kuuluvat pääasiallisesti raskaan kaluston teräskomponenttien ja -rakenteiden hitsaustyöt. 

Työ on yksivuorotyötä ja työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 07.00–15.30. Palkkaus sopimuksen mukaisesti osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuen. Tarjoamme laadukkaat työterveyspalvelut ja vakituiselle henkilökunnallemme myös Epassi-henkilöstöedut, jotka voi käyttää työntekijän valitsemiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuihin. Tarjoamme työn ohella kattavasti täydennyskoulutusta työntekijän toiveiden mukaan. Työt voidaan aloittaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työntekijältä toivomme ennen kaikkea oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön sekä joustavaa asennetta! Mikäli työ raskaan kaluston parissa on alaasi, soita ja kysy rohkeasti lisää tehtävistä korjaamopäällikkö Tommi Riikonen 0447904984, tommi.riikonen@riiko.fi (korjaamotyöt) tai toimialajohtaja Jari Riikonen 0400371204, jari.riikonen@riiko.fi (kokoonpanotyöt).

Yrityksemme työllistää muun muassa

  • raskaskalustoasentajat
  • kokoonpanoasentajat
  • hitsaajat
  • rengasasentajat
  • raskaan kaluston sähköasentajat
  • raskaskalustomekaanikot
  • pintakäsittelijät
  • tuotantoinsinöörit
hitsaaja-konekorjaamo-riikonen-joensuu
rekrytointi-konekorjaamo-riikonen-korjaamo

Työnkuva korjaamo

Monimerkkikorjaamona huollamme kaiken merkkiset, malliset ja ikäiset raskaan kaluston ajoneuvot, kuten kuorma-autot, perävaunut, pyöräkuormaajat, kaivinkoneet, nosturit, nostolaitteet, aura-autot, tiehöylät ja linja-autot. Korjaamopuolella työnkuvaan voivat siis kuulua esimerkiksi moottori- ja voimansiirtokorjaukset, akselityöt, hydrauliikkatyöt, nostolaitehuollot, rengastyöt, määräaikaishuollot, sähkötyöt, jarrutyöt ja ilmastointilaitehuollot.

Työnkuva kokoonpano

Kokoonpanossa työnkuva keskittyy kuorma-autojen ja perävaunujen päällirakentamiseen. Työtehtävät ovat monipuolisia raskaan kaluston kokoonpano- ja koneenasennustöitä. Toteutamme moduulirakenteiset RIIKO® puutavara-, sora- ja energiapäällirakenteet merkkivapaasti kaikkiin kuorma-automerkkeihin. Työnkuvaan kuuluvat siis esimerkiksi osien ja komponenttien tarkistukset, rakenteiden kokoonpano piirustusten ja osaluetteloiden perusteella sekä koneiden ja laitteiden asennustyöt.

riiko-puutavarapäällirakenne-puutavara-auton-varustelu
rekrytointi-koulutus-konekorjaamo-riikonen-oy

Täydennyskoulutus

Tarjoamme työn ohessa myös täydennyskoulutusta. Koulutukset ovat esimerkiksi työpaikallamme järjestettäviä tuotekohtaisia huolto- ja asennuspäivityksiä tai laitekohtaisia täydennyskoulutuksia. Lisäksi työntekijöillä on halutessaan mahdollisuus osallistua toimialan muihin työpaikan ulkopuolella järjestettäviin koulutuksiin.

Täytä hakemus

Mikäli työ raskaan kaluston parissa on alaasi, täytä oheinen hakulomake ja kerro meille itsestäsi! Otamme aina vastaan avoimia hakemuksia kokeneilta alan osaajilta. Samalla lomakkeella voit tiedustella myös harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja!

kokoonpanoasentaja-puutavara-auton-varustelu-konekorjaamo-riikonen-oy

Lähetä työhakemus

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tommi Riikonen

Korjaamopäällikkö

Työnhaku korjaamo

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

Työnhaku korjaamo

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

Työnhaku kokoonpano

fiFI