kesla-2112ZT-proG40-vision-tamtron-konekorjaamo-riikonen-oy

Kesla puutavaranosturit

Kesla jälleenmyynti

Jälleenmyymme huippuluokkaiset Kesla puutavaranosturit sekä kahmarit.  Useat tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat Kesla-nostureiden tehokkuuden ja kestävyyden. Esimerkiksi puomiston ainutlaatuinen V-pohja lisää rakenteen jäykkyyttä ja varmistaa jatkopuomin tarkan ja välyksettömän toiminnan. Avarat hydrauliikkalinjat mahdollistavat nosturin nopeat liikkeet, energiaa säästäen.

Nosturimallisto

Keslan uusia 22-sarjan Z-nostureita saa 12, 14 ja 17-tonnimetrin kokoluokissa. 22-sarjan nostureissa on sähköventtiilinä aiempaa läpäisykykyisempi venttiili. Lisäksi siirto- ja jatkeen sylinterille meneviä linjoja on suurennettu, mitkä näkyvät suurempina liikenopeuksina ja ohjattavuuden paranemisena. Puomistorakenne on uusittu lähes täysin. Uusittuun rakenteeseen kuuluvat jatkeen sylinterimuutos, koteloiden kokomuutokset ja isommat tapitukset. Muutokset eivät ole juurikaan tuoneet lisäpainoa, vaikka samassa yhteydessä hyötyulottuvuutta on saatu parhaillaan 30 cm lisää aiempaan verrattuna.

volvo-fh16-puutavara-auto-kesla-2212-zt-nosturi-konekorjaamo-riikonen-oy5
kesla-avohytti-avohallintalaite-kesla-vision-hytti-konekorjaamo-riikonen

Perinteinen suoraPUOMI tai Z-puomi

KESLA nostureissa käytetään laadukasta korkealujuusterästä (Strenx™). Mallistosta löytyy suorapuomisten vaihtoehtojen lisäksi myös Z-puomisia nostureita, joiden etuna on tilaa säästävä kuljetusasento. Suosituimmat suorapuomiset mallit ovat 2110T, 2112T, 2115T ja 2117T sekä z-nostureista 2112ZT ja 2114ZT. Nosturit on varustettavissa avohallintalaitteella tai hytillä. Avohallintalaitetta on saatavana kolmena versiona; normaali-, E- ja sivuhallintaversiona. E-versiossa on pienin säde käännyttäessä ja sivuversio tarjoaa parhaan näkymän nosturin tekemään työhön. KESLA Vision hytti on saatavana normaali- tai XL-kokoisena.

Ohjausjärjestelmät

KESLA-nostureita voidaan ohjata mekaanisella tai sähköisellä ohjauksella. Mekaanisia ohjausjärjestelmiä on tarjolla niin kaksi- kuin nelivipuisenakin. Sähköisistä ohjausjärjestelmistä suosituin on KESLA proC, joka on saatavana myös avohallintalaitteeseen. Kesla proC perustuu IQAN -järjestelmään ja mahdollistaa säädöt usealle kuljettajalle ja erityyppisille töille. Kesla Quick on autonostureiden ohjaustavan pikavaihto. Se mahdollistaa jopa neljän eri ohjaustavan käytön yhdessä nosturissa. Ohjaustavan pikavaihto on saatavana Keslan omaan proC -autonostureiden ohjausjärjestelmään, joka onkin suosituin ohjausjärjestelmä yrityksen nostureissa.

KESLA Visioniin saatavilla mm:

 • Jäähdytys tai ilmastointi
 • Diesel- tai vesilämmitys, optiona ilmansuodatin F9
 • Perusistuin tai istuin mekaanisella tai ilmajousituksella, myös kyynärnojin
 • Optio 7 työvalolle
 • Majakka tai led-tasovilkku
 • Vedettävä suojapressu
 • Sivuikkuna avausmahdollisuudella

KESLA XL Visioniin saatavilla mm:

 • Hytti vasemmalla tai oikealla, saranat joko oven etu- tai takapuolella
 • Integroitu tai integroimaton ilmastointi
 • Diesel- tai vesilämmitys
 • Istuin mekaanisella jousituksella, lämmitetty ilmajousituksella tai säädettävällä jalustalla myös kyynärnojin
 • Ilmansuodatin F9 tai Sy-Klone
 • Option 7 työvalolle
 • Majakka tai led-tasovilkku
 • Radio
 • Aurinkoverhot ja vedettävä suojapressu
kesla-procab-vision-hytti-XL-konekorjaamo-riikonen

Nosturiasennukset

Olemme toimineet Kesla puutavaranostureiden virallisena asennus-ja huoltopisteenä jo vuodesta 1993. Meillä nosturin asennus onnistuu mutkitta vankalla kokemuksella. Nosturiasennukseen kuuluu muun muassa nosturitelineen muutostyöt, hydrauliikan säätö sekä kouran, vaa´an ja työvalojen asennukset toiveesi mukaan. Nostureihin hoituu myös huollot, korjaukset ja määräaikaistarkastukset helposti samasta paikasta. Saatavana myös laaja valikoima nostureiden ja nostolaitteiden varaosia sekä lisävarusteita suoraan hyllystä tai nopealla toimituksella.

RIIKO® päällirakenteet ja KESLA nosturit

Kesla puutavaranostureiden kanssa yhteensopivat RIIKO® puutavarapäällirakenteet maksimoivat puutavarakuljetuksesi tuotoksen parhaalle tasolle. Suunnittelemme nosturitelineet puutavara- ja energiapäällirakenteisiin kaikkien Keslan puutavaranosturimallien mukaan. RIIKO® nosturitelinevaihtoehtoina ovat sisäpuolinen nosturiteline, ulkopuolinen nosturiteline, kiinteä nosturiteline sekä kiinteä irrotettava nosturiteline.

scania-r770-riiko-irrotettava-nosturiteline-kesla-2114zt-konekorjaamo-riikonen
nosturitarkastus-konekorjaamo-riikonen-oy-10vuotistarkastus-kymppitarkastus

NOSTURIN 10-VUOTISTARKASTUS

Teemme myös nostureiden 10-vuotistarkastukset eli ns. kymppitarkastukset. Perusteellisessa määräaikaistarkastuksessa nosturi tutkitaan purettuna mahdollisten säröjen ja vikojen osalta. Tarkastuksella varmistetaan nosturin käyttöturvallisuus ja nosturille saadaan lisää käyttöikää.

Ota meihin yhteyttä

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, Kilafors perävaunut, Kesla nosturit, Black Bruin rotaattorit, Tamtron vaa´at

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Keijo Riikonen yhteystiedot

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

RIIKO® sorapäällirakenteet- ja perävaunut, vaihtolavalaitteet, aurat ja alusterät, korjaamo- ja katsastuspalvelut, renkaat

Meiltä myös

fiFI