kesla-2112ZT-puutavaranosturi-proG46-kahmari-koura-nosturi

Kesla puutavaranosturit

kesla-puutavaranosturi-2112t-koura-prog46-riiko

Kesla jälleenmyynti

Jälleenmyymme huippuluokkaiset Kesla puutavaranosturit sekä kahmarit. Keslan puutavaranosturimallisto ulottuu 9 tonnimetristä 14 tonnimetriin. Useat tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat Kesla-nostureiden tehokkuuden ja kestävyyden. Esimerkiksi puomiston ainutlaatuinen V-pohja lisää rakenteen jäykkyyttä ja varmistaa jatkopuomin tarkan ja välyksettömän toiminnan. Avarat hydrauliikkalinjat mahdollistavat nosturin nopeat liikkeet, energiaa säästäen.

Nosturimallisto

Keslan Z-nosturimallisto alkaa kevyestä 5 tonnimetrin mallista ja ulottuu aina 19 tonnimetriin saakka. Kesla on viime vuosina panostanut voimakkaasti Z-nostureiden tuotekehitykseen, minkä tuloksena on syntynyt huippumoderni 21-sarja. Uusia ominaisuuksia ovat mm. täysin sisäpuolinen hydrauliikkaputkitus ja –letkutus, nyt myös nostopuomissa. KesLINK-riipukkeen ansiosta myös kahmarille menevät letkut ovat suojattuna riippukkeen sisällä. Nostosylinterin laajakulmanivel mahdollistaa tasaisen nostomomentin läpi koko liikeradan.
kesla-puutavaranosturi-2112zt-zetanosturi-koura-prog46-riiko
kesla-avohytti-avohallintalaite-kesla-vision-hytti-konekorjaamo-riikonen

Perinteinen suoraPUOMI tai Z-puomi

KESLA nostureissa käytetään laadukasta korkealujuusterästä (Strenx™). Mallistosta löytyy suorapuomisten vaihtoehtojen lisäksi myös Z-puomisia nostureita, joiden etuna on tilaa säästävä kuljetusasento. Suosituimmat suorapuomiset mallit ovat 2110T, 2112T, 2115T ja 2117T sekä z-nostureista 2112ZT ja 2114ZT. Nosturit on varustettavissa avohallintalaitteella tai hytillä. Avohallintalaitetta on saatavana kolmena versiona; normaali-, E- ja sivuhallintaversiona. E-versiossa on pienin säde käännyttäessä ja sivuversio tarjoaa parhaan näkymän nosturin tekemään työhön. KESLA Vision hytti on saatavana normaali- tai XL-kokoisena.

Ohjausjärjestelmät

KESLA-nostureita voidaan ohjata mekaanisella tai sähköisellä ohjauksella. Mekaanisia ohjausjärjestelmiä on tarjolla niin kaksi- kuin nelivipuisenakin. Sähköisistä ohjausjärjestelmistä suosituin on KESLA proC, joka on saatavana myös avohallintalaitteeseen. Kesla proC perustuu IQAN -järjestelmään ja mahdollistaa säädöt usealle kuljettajalle ja erityyppisille töille.

KESLA Visioniin saatavilla mm:

 • Jäähdytys tai ilmastointi
 • Diesel- tai vesilämmitys, optiona ilmansuodatin F9
 • Perusistuin tai istuin mekaanisella tai ilmajousituksella, myös kyynärnojin
 • Optio 7 työvalolle
 • Majakka tai led-tasovilkku
 • Vedettävä suojapressu
 • Sivuikkuna avausmahdollisuudella

KESLA XL Visioniin saatavilla mm:

 • Hytti vasemmalla tai oikealla, saranat joko oven etu- tai takapuolella
 • Integroitu tai integroimaton ilmastointi
 • Diesel- tai vesilämmitys
 • Istuin mekaanisella jousituksella, lämmitetty ilmajousituksella tai säädettävällä jalustalla myös kyynärnojin
 • Ilmansuodatin F9 tai Sy-Klone
 • Option 7 työvalolle
 • Majakka tai led-tasovilkku
 • Radio
 • Aurinkoverhot ja vedettävä suojapressu
kesla-procab-vision-hytti-XL-konekorjaamo-riikonen

Nosturiasennukset

Olemme toimineet Kesla puutavaranostureiden virallisena asennus-ja huoltopisteenä jo vuodesta 1993. Meillä nosturin asennus onnistuu mutkitta vankalla kokemuksella. Nosturiasennukseen kuuluu muun muassa nosturitelineen muutostyöt, hydrauliikan säätö sekä kouran, vaa´an ja työvalojen asennukset toiveesi mukaan. Nostureihin hoituu myös huollot, korjaukset ja määräaikaistarkastukset helposti samasta paikasta. Saatavana myös laaja valikoima nostureiden ja nostolaitteiden varaosia sekä lisävarusteita suoraan hyllystä tai nopealla toimituksella.

RIIKO® päällirakenteet ja KESLA nosturit

Kesla puutavaranostureiden kanssa yhteensopivat RIIKO® puutavarapäällirakenteet maksimoivat puutavarakuljetuksesi tuotoksen parhaalle tasolle. Suunnittelemme nosturitelineet puutavara- ja energiapäällirakenteisiin kaikkien Keslan puutavaranosturimallien mukaan. RIIKO® nosturitelinevaihtoehtoina ovat sisäpuolinen nosturiteline, ulkopuolinen nosturiteline, kiinteä nosturiteline sekä kiinteä irrotettava nosturiteline. Videolla Keslan 2112T puutavaranosturi proG46 kahmarilla on asennettuna RIIKO® sisäpuoliseen nosturitelineeseen.

Ota meihin yhteyttä

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, Kilafors puutavaraperävaunut, Kesla nosturit

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Keijo Riikonen yhteystiedot

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

RIIKO® sorapäällirakenteet- ja perävaunut,  korjaamo- ja katsastuspalvelut, renkaat

Meiltä myös

fiFI