kesla-2112ZT-proG40-vision-tamtron-konekorjaamo-riikonen-oy

Kesla puutavaranosturit

PROFOREST TAPAHTUMA 24-25.9.2021

Olemme mukana metsäalan PROFOREST tapahtumassa Kalajoella 24-25.9.2021 KESLA Oyj:n osastolla. Paikalla tavattavissa myyntijohtajamme Jari Riikonen. Osastolla esittelyssä muun muassa uudet KESLA 22Z sarjan puutavaranosturit sekä KESLA Quick ohjauksen pikavaihto. Messut ovat avoinna klo 9-17. Tule tutustumaan alan uutuuksiin osastolle B40, tervetuloa! Lisätietoa tapahtumasta järjestäjän sivuilta https://proforest.expomark.fi/kavijalle/

proforest-2021-kesla-konekorjaamo-riikonen
kesla-2114zt-puutavaranosturi-prog50-kahmari-tamtron-vaaka-vision-hytti

Kesla jälleenmyynti

Jälleenmyymme huippuluokkaiset Kesla puutavaranosturit sekä kahmarit.  Useat tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat Kesla-nostureiden tehokkuuden ja kestävyyden. Esimerkiksi puomiston ainutlaatuinen V-pohja lisää rakenteen jäykkyyttä ja varmistaa jatkopuomin tarkan ja välyksettömän toiminnan. Avarat hydrauliikkalinjat mahdollistavat nosturin nopeat liikkeet, energiaa säästäen.

Nosturimallisto

Keslan uusia 22-sarjan Z-nostureita saa 12, 14 ja 17-tonnimetrin kokoluokissa. 22-sarjan nostureissa on sähköventtiilinä aiempaa läpäisykykyisempi venttiili. Lisäksi siirto- ja jatkeen sylinterille meneviä linjoja on suurennettu, mitkä näkyvät suurempina liikenopeuksina ja ohjattavuuden paranemisena. Puomistorakenne on uusittu lähes täysin. Uusittuun rakenteeseen kuuluvat jatkeen sylinterimuutos, koteloiden kokomuutokset ja isommat tapitukset. Muutokset eivät ole juurikaan tuoneet lisäpainoa, vaikka samassa yhteydessä hyötyulottuvuutta on saatu parhaillaan 30 cm lisää aiempaan verrattuna.

kesla-2212zt-nosturi-asennukset-konekorjaamo-riikonen-oy.jpg
kesla-avohytti-avohallintalaite-kesla-vision-hytti-konekorjaamo-riikonen

Perinteinen suoraPUOMI tai Z-puomi

KESLA nostureissa käytetään laadukasta korkealujuusterästä (Strenx™). Mallistosta löytyy suorapuomisten vaihtoehtojen lisäksi myös Z-puomisia nostureita, joiden etuna on tilaa säästävä kuljetusasento. Suosituimmat suorapuomiset mallit ovat 2110T, 2112T, 2115T ja 2117T sekä z-nostureista 2112ZT ja 2114ZT. Nosturit on varustettavissa avohallintalaitteella tai hytillä. Avohallintalaitetta on saatavana kolmena versiona; normaali-, E- ja sivuhallintaversiona. E-versiossa on pienin säde käännyttäessä ja sivuversio tarjoaa parhaan näkymän nosturin tekemään työhön. KESLA Vision hytti on saatavana normaali- tai XL-kokoisena.

Ohjausjärjestelmät

KESLA-nostureita voidaan ohjata mekaanisella tai sähköisellä ohjauksella. Mekaanisia ohjausjärjestelmiä on tarjolla niin kaksi- kuin nelivipuisenakin. Sähköisistä ohjausjärjestelmistä suosituin on KESLA proC, joka on saatavana myös avohallintalaitteeseen. Kesla proC perustuu IQAN -järjestelmään ja mahdollistaa säädöt usealle kuljettajalle ja erityyppisille töille. Kesla Quick on autonostureiden ohjaustavan pikavaihto. Se mahdollistaa jopa neljän eri ohjaustavan käytön yhdessä nosturissa. Ohjaustavan pikavaihto on saatavana Keslan omaan proC -autonostureiden ohjausjärjestelmään, joka onkin suosituin ohjausjärjestelmä yrityksen nostureissa.

KESLA Visioniin saatavilla mm:

 • Jäähdytys tai ilmastointi
 • Diesel- tai vesilämmitys, optiona ilmansuodatin F9
 • Perusistuin tai istuin mekaanisella tai ilmajousituksella, myös kyynärnojin
 • Optio 7 työvalolle
 • Majakka tai led-tasovilkku
 • Vedettävä suojapressu
 • Sivuikkuna avausmahdollisuudella

KESLA XL Visioniin saatavilla mm:

 • Hytti vasemmalla tai oikealla, saranat joko oven etu- tai takapuolella
 • Integroitu tai integroimaton ilmastointi
 • Diesel- tai vesilämmitys
 • Istuin mekaanisella jousituksella, lämmitetty ilmajousituksella tai säädettävällä jalustalla myös kyynärnojin
 • Ilmansuodatin F9 tai Sy-Klone
 • Option 7 työvalolle
 • Majakka tai led-tasovilkku
 • Radio
 • Aurinkoverhot ja vedettävä suojapressu
kesla-procab-vision-hytti-XL-konekorjaamo-riikonen

Nosturiasennukset

Olemme toimineet Kesla puutavaranostureiden virallisena asennus-ja huoltopisteenä jo vuodesta 1993. Meillä nosturin asennus onnistuu mutkitta vankalla kokemuksella. Nosturiasennukseen kuuluu muun muassa nosturitelineen muutostyöt, hydrauliikan säätö sekä kouran, vaa´an ja työvalojen asennukset toiveesi mukaan. Nostureihin hoituu myös huollot, korjaukset ja määräaikaistarkastukset helposti samasta paikasta. Saatavana myös laaja valikoima nostureiden ja nostolaitteiden varaosia sekä lisävarusteita suoraan hyllystä tai nopealla toimituksella.

RIIKO® päällirakenteet ja KESLA nosturit

Kesla puutavaranostureiden kanssa yhteensopivat RIIKO® puutavarapäällirakenteet maksimoivat puutavarakuljetuksesi tuotoksen parhaalle tasolle. Suunnittelemme nosturitelineet puutavara- ja energiapäällirakenteisiin kaikkien Keslan puutavaranosturimallien mukaan. RIIKO® nosturitelinevaihtoehtoina ovat sisäpuolinen nosturiteline, ulkopuolinen nosturiteline, kiinteä nosturiteline sekä kiinteä irrotettava nosturiteline.

scania-r770-riiko-irrotettava-nosturiteline-kesla-2114zt-konekorjaamo-riikonen

Ota meihin yhteyttä

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Jari Riikonen yhteystiedot

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

RIIKO® puutavara- ja energiapäällirakenteet, Kilafors puutavaraperävaunut, Kesla nosturit

Konekorjaamo Riikonen Oy henkilökunta Keijo Riikonen yhteystiedot

Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

RIIKO® sorapäällirakenteet- ja perävaunut,  korjaamo- ja katsastuspalvelut, renkaat

Meiltä myös

fiFI