kesla-konekorjaamo-riikonen-joensuu

Kesla puutavaranosturit

riiko-kesla-2112T-jalleenmyynti

Kesla jälleenmyynti

Jälleenmyymme kotimaiset KESLA puutavaranosturit ja kahmarit.  KESLA nosturit ovat tunnettuja tehokkuudestaan ja kestävyydestään. Useat tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat nosturin hyvän käytettävyyden ja tuottavuuden. Esimerkiksi puomiston ainutlaatuinen V-pohja lisää rakenteen jäykkyyttä ja varmistaa jatkopuomin tarkan ja välyksettömän toiminnan. Avarat hydrauliikkalinjat mahdollistavat nosturin nopeat liikkeet, energiaa säästäen. KESLA nostureilla on Avainlippu-tunnus ja ne valmistetaankin sataprosenttisesti Suomessa. Varaosien ja huoltojen hyvä saatavuus tekevät KESLA puutavaranosturista varman valinnan.

Perinteinen suorapuomi tai Z-puomi

KESLA nostureissa käytetään Strenx™ korkealujuusterästä. Mallistosta löytyy suorapuomisten vaihtoehtojen lisäksi myös Z-puomisia nostureita, joiden etuna on tilaa säästävä kuljetusasento. Suosituimmat suorapuomiset mallit ovat 2110T, 2112T, 2115T ja 2117T sekä Z-nostureista 2212ZT ja 2214ZT. Nosturit on varustettavissa avohallintalaitteella tai hytillä. Avohallintalaitetta on saatavana kolmena versiona; normaali-, E- ja sivuhallintaversiona. E-versiossa on pienin säde käännyttäessä ja sivuversio tarjoaa parhaan näkymän nosturin tekemään työhön. KESLA Vision hytti on saatavana normaali- tai XL-kokoisena.

kesla-avohytti-avohallintalaite-kesla-vision-hytti-konekorjaamo-riikonen
kesla-2212zt-jälleenmyynti

Kesla 22 -sarjan nosturit

KESLA 22-sarjan Z-nostureita saa 12, 14 ja 17 tonnimetrin kokoluokissa. 22-sarjan nostureissa on sähköventtiilinä aiempaa läpäisykykyisempi venttiili. Lisäksi siirto ja jatkeen sylinterille meneviä linjoja on suurennettu, mitkä näkyvät suurempina liikenopeuksina ja ohjattavuuden paranemisena. Puomistorakenne on uusittu lähes täysin. Uusittuun rakenteeseen kuuluvat jatkeen sylinterimuutos, koteloiden kokomuutokset ja isommat tapitukset. Muutokset eivät ole juurikaan tuoneet lisäpainoa, vaikka samassa yhteydessä hyötyulottuvuutta on saatu parhaillaan 30 cm lisää aiempaan verrattuna.

Kesla ohjausjärjestelmät

KESLA nostureita voidaan ohjata mekaanisella tai sähköisellä ohjauksella. Mekaanisia ohjausjärjestelmiä on tarjolla niin kaksi- kuin nelivipuisenakin. Sähköisistä ohjausjärjestelmistä suosituin on KESLA proC, joka on saatavana myös avohallintalaitteeseen. KESLA proC perustuu IQAN -järjestelmään ja mahdollistaa säädöt usealle kuljettajalle ja erityyppisille töille. KESLA Quick on autonostureiden ohjaustavan pikavaihto. Se mahdollistaa jopa neljän eri ohjaustavan käytön yhdessä nosturissa. Ohjaustavan pikavaihto on saatavana KESLAn omaan proC -autonostureiden ohjausjärjestelmään, joka onkin suosituin ohjausjärjestelmä yrityksen nostureissa.

kesla-vision-hytti-ohjaamo-konekorjaamo-riikonen
kesla-procab-vision-hytti-konekorjaamo-riikonen

Kesla Vision hytti

 • Jäähdytys tai ilmastointi
 • Diesel- tai vesilämmitys, optiona ilmansuodatin F9
 • Perusistuin tai istuin mekaanisella tai ilmajousituksella, myös kyynärnojin
 • Optio 7 työvalolle
 • Majakka tai led-tasovilkku
 • Vedettävä suojapressu
 • Sivuikkuna avausmahdollisuudella

Kesla XL Vision hytti

 • Hytti vasemmalla tai oikealla, saranat joko oven etu- tai takapuolella
 • Integroitu tai integroimaton ilmastointi
 • Diesel- tai vesilämmitys
 • Istuin mekaanisella jousituksella, lämmitetty ilmajousituksella tai säädettävällä jalustalla myös kyynärnojin
 • Ilmansuodatin F9 tai Sy-Klone
 • Option 7 työvalolle
 • Majakka tai led-tasovilkku
 • Radio
 • Aurinkoverhot ja vedettävä suojapressu
kesla-procab-vision-hytti-XL-konekorjaamo-riikonen

RIIKO® päällirakenteet ja KESLA nosturit

KESLA puutavaranostureiden kanssa yhteensopivat RIIKO® puutavarapäällirakenteet maksimoivat puutavarakuljetuksesi tuotoksen parhaalle tasolle. Suunnittelemme nosturitelineet puutavara- ja energiapäällirakenteisiin kaikkien KESLA puutavaranosturimallien mukaan. RIIKO® nosturitelinevaihtoehtoina ovat sisäpuolinen nosturiteline, ulkopuolinen nosturiteline, kiinteä nosturiteline sekä kiinteä irrotettava nosturiteline. Myös RIIKO® puutavarapäällirakenteet on kotimainen Avainlippu-tuote ja toimipisteemme sijaitsee aivan KESLA:n naapurissa Joensuussa.

KESLA nostureiden asennukset

Olemme toimineet KESLA puutavaranostureiden virallisena asennus- ja huoltopisteenä jo vuodesta 1993. Meillä nosturin asennus onnistuu mutkitta vankalla kokemuksella. Nosturiasennukseen kuuluu muun muassa nosturitelineen muutostyöt, hydrauliikan säätö sekä kouran, vaa´an ja työvalojen asennukset toiveesi mukaan. Nostureihin hoituu myös huollot, korjaukset ja tarkastukset helposti samasta paikasta. Saatavana myös laaja valikoima nostureiden ja nostolaitteiden varaosia sekä lisävarusteita suoraan hyllystä tai nopealla toimituksella.

kesla-asennus-joensuu-konekorjaamo-riikonen
nosturitarkastajan-patevyys-konekorjaamo-riikonen-oy

Nosturitarkastukset

Teemme myös nostureiden määräaikais- ja 10-vuotistarkastukset eli ns. kymppitarkastukset. Vuositarkastuksessa käydään läpi laitteen rakenteet sekä tarkastetaan niiden kunto. Lisäksi käydään läpi nosturin hallinta- ja lisälaitteet sekä varmistetaan varoitus- ja hälytyslaitteiden toiminta. Perusteellisessa määräaikaistarkastuksessa nosturi tutkitaan purettuna mahdollisten säröjen ja vikojen osalta. Tarkastuksella varmistetaan nosturin käyttöturvallisuus ja nosturille saadaan lisää käyttöikää. Meillä on Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä nostolaitetarkastajan pätevyystodistus.

Kesla asennukset

Tutustu toteuttamiimme KESLA asennuksiin tarkemmin galleriassa.

 • kesla-2110t-riiko2

  KESLA 2110T & PROG46

  Lue Lisää
 • green-hornet-kesla-riikonen3

  KESLA 2112T JA PROG50

  Lue Lisää
 • kesla-2112t-energia-nosturi-konekorjaamo-riikonen-oy12_1

  KESLA 2112T ja proG46E

  Lue Lisää
 • nosturiasennus-kesla-2112T-konekorjaamo-riikonen-oy8

  KESLA 2112T JA PROG46

  Lue Lisää
 • riiko-kesla-2212zt-asennus-joensuu6

  KESLA 2212ZT JA PROG46

  Lue Lisää
 • kesla-2212ZT-avo-konekorjaamo-riikonen2

  KESLA 2212ZT AVO

  Lue Lisää

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme! Lisää yhteystietosi ja kerro, mistä tuotteesta/ palvelusta haluaisit kuulla enemmän tai saada tarjouksen. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme*. Voit myös olla meihin yhteydessä suoraan puhelimitse, yhteystietomme löytyvät alta! 

Jari Riikonen

Myyntijohtaja

Puutavara- ja energiapäällirakenteet, perävaunut, nosturit, vaa’at, rotaattorit, koneohjaus, vaihtokoneet

Meiltä myös

fiFI