Takuuvarma työnjälki

Ammattilaisemme takaavat, että kaikki työt toteutetaan tehokkaasti ja vankalla ammattitaidolla – sovitussa ajassa.

JARI RIIKONEN
Myyntijohtaja

yritys

toiminta-yritys-konekorjaamo-riikonen-oy

RIIKONEN KONSERNI

Joensuussa Itä-Suomessa 40 vuotta toimineeseen konserniimme kuuluvat yritykset Konekorjaamo Riikonen Oy, KKR Steel Oy sekä CNC Machining Oy. Konekorjaamo Riikonen Oy on merkkivapaa raskaan kaluston korjaamo sekä RIIKO® päällirakennevalmistaja. KKR Steel Oy vastaa teräsosien- ja rakenteiden valmistamisesta ja CNC-Machining Oy koneistuspalveluista. Riikonen -konserni on kansainväliseksi toimijaksi kasvanut perheyritys, jonka toiminnasta vastaavat edelleen neljä perustajaveljestä: Keijo, Jari, Timo ja Juha Riikonen. Markkina-alueitamme ovat Suomen lisäksi mm. Venäjä, Valko-Venäjä, Viro, Tsekki, Japani, Ruotsi ja Englanti.

KONSERNIMME LUKUINA

Konserniimme kuuluvat yritykset Konekorjaamo Riikonen Oy, KKR Steel Oy ja CNC Machining Oy, jotka työllistävät noin 160 henkilöä. Tuotantotiloja yrityksellämme on noin 12000m2. Tuotantotilamme sijaitsevat lähekkäin, mikä takaa nopean logistiikan ja tuotannon sujuvuuden. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Perheyrityksemme on kasvava, vakavarainen ja luotettava yhteistyökumppani.

toiminta-yritys-konekorjaamo-riikonenoy

varma kotimainen

1 %
toimitusvarmuus

Toimitusvarmuus on tärkeä osa yrityksemme laadunvalvontaa sekä asiakastyytyväisyyden seurantaa. Haluamme varmistaa, että kaikki toteutuksemme tapahtuvat sovitussa ajassa – kerralla valmiiksi.

1 %
Laatutakuu

Tuotteemme ovat CE-sertifioituja – suunniteltu ja testattu kansainvälisten koneturvallisuutta koskevien standardien ja konedirektiivien mukaisesti.

konekorjaamo-riikonen-oy-asiakastieto-suomen-vahvimmat-platina
pohjois-karjalan-vuoden-yritys-konekorjaamo-riikonen
joensuun-vuoden-yrittäjä-2015-konekorjaamo-riikonen-oy
konekorjaamo-riikonen-menestyjä-sertifikaatti
metalliteollisuus-konekorjaamo-riikonen-kaupungin-avain
konekorjaamo-riikonen-luotettava-kumppani-yritys

KaIkki yhdestä paikasta - ainoana Suomessa

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi raskaan kaluston hankintaan ja ylläpitoon. Onpa kyseessä määräaikaishuolto, isompi remontti tai kokonaan uuden kaluston hankinta – saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta. Monimerkkikorjaamona tunnemme kaiken malliset ja ikäiset kuljetuskalustot ja myös tuotteemme on suunniteltu sopimaan kaikkiin markkinoiden automerkkeihin ja malleihin.

Tuotevalikoimamme kattaa mm. päällirakenteet, perävaunut, puoliperävaunut, puutavaranosturit, nosturivaa’at ja lumiaurat. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. korjaamopalvelut, katsastuspalvelut, varaosapalvelu sekä rengaspalvelu. Kaikki nämä – saman katon alta.

fiFI