Takuuvarma työnjälki

Ammattilaisemme takaavat, että kaikki työt toteutetaan tehokkaasti ja vankalla ammattitaidolla – sovitussa ajassa.

JARI RIIKONEN
Myyntijohtaja

Yritys

konekorjaamo-riikonen-joensuu-yrityksena

Konekorjaamo Riikonen Oy on vuonna 1981 perustettu raskaan kaluston korjaamo ja RIIKO® päällirakennevalmistaja. Yrityksemme on toiminut Joensuussa Itä-Suomessa yli 40 vuotta ja työllistää tällä hetkellä noin 30 raskaan kaluston ammattilaista. Korjaamopalvelumme kattavat kaikki raskaan kaluston huollot, korjaukset, katsastukset ja varaosat. Monimerkkikorjaamona huollamme kaiken merkkiset, malliset ja ikäiset raskaan kaluston ajoneuvot. Olemme A-jarrulupakorjaamo ja suoritamme kaikki jarrujärjestelmien ja niiden säätölaitteiden korjaukset-, huollot-, säätö- ja muutostyöt sekä ajoneuvoyhdistelmien jarrusovitukset. Konekorjaamo Riikonen Oy on osa kansainvälistä MECA Truck -korjaamoketjua ja KESLA nostureiden virallinen asennus- ja huoltopiste jo vuodesta 1993 lähtien.

RIIKO® on oma tuotemerkkimme, jonka päätuotteita ovat kuorma-autojen ja perävaunujen puutavara-, energia- ja sorapäällirakenteet. RIIKO® tuotteet tehdään itse levyn taivutuksesta ja työstöstä aina pintakäsittelyyn asti. Päällirakenteidemme tuotantoketju suunnittelusta kokoonpanoon toteutuu samassa pihapiirissä, minkä ansiosta tilaukset valmistuvat nopeasti, sovitussa aikataulussa. Oman tuotantomme lisäksi olemme Kilafors perävaunujen sekä Özgül puoliperävaunujen virallinen maahantuoja ja sekä Kesla nostureiden jälleenmyyjä. Edustamiimme merkkeihin kuuluvat myös mm. Meiren tienhoitolaitteet, L5 Navigation koneohjausjärjestelmät ja Tamtron nosturivaa´at.

toiminta-yritys-konekorjaamo-riikonenoy
riiko-puutavarapäällirakenne-avainlippu-konekorjaamo-riikonen-oy

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt RIIKO® puutavarapäällirakenteille Avainlippu-merkin. Merkki on osoitus suomalaisesta työstä. RIIKO® päällirakenteita on valmistettu ja asennettu toimipisteellämme Joensuussa jo yli 30 vuotta. Lisäksi mm. Suomen Yrittäjät on palkinnut yrityksemme ansiokkaasta yritystoiminnasta. Haluamme jatkossakin olla kaikille asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta tuotteitamme ja työtämme kohtaan. Kiitos, että olette tukemassa suomalaista työtä ja valmistusta!

Yritysansiot

pohjois-karjalan-vuoden-yritys-konekorjaamo-riikonen
joensuun-vuoden-yrittäjä-2015-konekorjaamo-riikonen-oy
metalliteollisuus-konekorjaamo-riikonen-kaupungin-avain
fiFI